Assistentiewoningen Residentie De Ster (Erpe-Mere)


Inplanting

De residentie bevindt zich op zeer korte afstand van de dorpskern. Het complex heeft een oppervlakte van 7.100m² en is ingeplant in een groene, rustige omgeving met een uniek landelijk uitzicht aan de achterzijde. Voor wie graag beweging ziet biedt de voorkant van het gebouw mogelijkheden. In de ruime aangelegde tuin is een groot zonneterras, petanquebanen, een grasveld en een dierenweide voorzien.

Accomodatie

Het gebouw bestaat uit 34 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen.
In residentie 'De Ster' is er een gezellige cafetaria met een ruim zonneterras, een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte die men ook privé kan gebruiken, een fitness en revalidatieruimte en een wasplaats. In de inkomhal is er voor elke flat een bel met parlefoon en een persoonlijke brievenbus.
Elke flat heeft een netto oppervlakte van minstens 55m² en is luxueus afgewerkt.
Ze bestaat uit:

  • Inkomhal
  • Living met groot raam
  • volledig uitgeruste keuken
  • badkamer (toilet, douche, lavabo)
  • slaapkamer
  • voorzieningen: TV-radiodistributie, 2 telefoonstekkers, oproepsysteem op 3 plaatsen

De flat is ruim genoeg om 2 personen te huisvesten.
De inrichting gebeurt volledig door de bewoner naar zijn smaak zodat hij/zij er zich optimaal thuis voelt.

Verzorging

Een team van gekwailificeerde medewerkers staat 24/24 uur klaar voor onze residenten. Met respect voor hun eigenheid wordt een aangepaste verzorging aangeboden.
De medische begeleiding is volledig in handen van de 'eigen' huisarts.

Diensten en zorgverlening

Voor noodgevallen en oproepen is er een permanentie van 24/24 uur. Indien gewenst kan er een beroep gedaan worden op verpleging, kinesitherapie, maaltijden, ... De woonassistent is regelmatig aanwezig in de residentie. Ze is tijdens de kantooruren steeds telefonisch bereikbaar. Problemen en wensen worden grondig besproken. Regelmatig organiseert de woonassistent activiteiten die het sociaal contact bevorderen. Gezamelijke wensen, opmerkingen of activiteiten worden besproken in de driemaandelijkse gebruikersraad.
In de cafetaria kunnen de bewoners 's middags een warme maaltijd nuttigen. De cafetaria is ook open voor bezoekers van 11.30 uur tot 17 uur.

Dagprijs

Vanaf € 28 all-in (er zijn appartementen in verschillende prijscategorieën beschikbaar).

folder Residentie De Vijver 1