De Haan


Beschikbare diensten

Zorggroep Eclips neemt hersteloord Dunepanne vzw over

Vanaf 1 april 2018 is Zorggroep Eclips de nieuwe uitbater van het hersteloord Dunepanne in De Haan. Die overname verandert niks voor jou: ook vanaf dan kan je in Dunepanne terecht voor een deugddoend herstelverblijf in een uniek kader.

Echte zorgexpert met veel ervaring

De stijgende complexiteit van de sociale en financiële regelgeving en de opvolging van het dagelijkse beheer van Dunepanne vergen een steeds grotere aanwezigheid en expertise die de Onafhankelijke Ziekenfondsen niet langer konden verzekeren. Daarom zijn de onafhankelijke ziekenfondsen op zoek gegaan naar een geschikte overnamepartner die van Dunepanne ook op lange termijn een klinkende naam in de sector kan maken.  Die zoektocht leidde naar Zorggroep Eclips. Kortom, in Dunepanne kan je ook in de toekomst meer dan ooit rekenen op een zorgverblijf met een uitstekende verzorging, smaakvol kader en veel klantvriendelijkheid.

Wat betekent deze overname?

Voor jou verandert er niks. Dunepanne blijft een kwaliteitsvol hersteloord voor zowel de leden van de Onafhankelijke Ziekenfondsen als van andere landsbonden. Bovendien zullen de Onafhankelijke Ziekenfondsen een overeenkomst sluiten met het ‘nieuwe’ Dunepanne, zodat je ook na de overname met dezelfde financiële tegemoetkomingen van je ziekenfonds in het hersteloord terecht kan.

Meer info!

Neem een kijkje op de sites van Dunepanne en Zorggroep Eclips!

Prijzen

Dunepanne 2019

Deze prijzen zijn niet cumuleerbaar met de tussenkomst van uw mutualiteit. De korting kan oplopen tot 40 euro per persoon per dag. U kan zich hiervoor informeren bij uw mutualiteit.
Er is een samenwerkingsakkoord met verschillende mutualiteiten:
OZ, Omnimut, Partenamut, Freie Krankenkasse, Partena ZF, Vlaams & Neutraal, Symbio, Neutraal ZF