Assistentiewoningen Evere Green


Assistentiewoningen Evere Green

Assistentiewoningen Evere Green zijn gelegen op het domein van  Woonzorgcampus Sint Jozef, vlakbij de woonzorgcentra Sint-Jozef en Clivia en het Lokaal Dienstencentrum Aksent.

Alle  assistentiewoningen zijn toegankelijke, veilige en comfortabele woningen waar mensen die zorg nodig hebben zelfstandig kunnen wonen.
De 17 flats bestaan uit een inkom, een volledig ingerichte keuken, één of twee slaapkamers, een living, een badkamer met douche en een terras.
Vier  woningen worden aan sociale huurprijzen verhuurd door het sociaal verhuurkantoor Baita.
De assistentiewoningen zijn gekoppeld aan het woonzorgcentrum Sint-Jozef/Clivia, dat de toewijzing van de appartementen bepaalt. Een wooncoach staat de bewoners bij wanneer ze daarom vragen.
‘s Nachts of in nood is het personeel van het woonzorgcentrum stand-by. Met behulp van een alarmsysteem kan er altijd snelle hulp geboden worden in crisissituaties.

De bewoners kunnen in het woonzorgcentrum maaltijden bestellen,  gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten en tuin en indien gewenst deelnemen aan animatieactiviteiten.
Wanneer alleen wonen onmogelijk wordt, kan men verhuizen naar het woonzorgcentrum zonder de band met de andere bewoners en de omgeving te verliezen.

Voor meer  info en prijzen: mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

.

Residentie Evere Green

Marnestraat 89
1140 Evere
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Wenst u meer informatie?